На території самопроголошеної "Донецької народної республіки" будуть видавати спеціальні карти – посвідчення особи. Про це сказав "глава ДНР" Олександр Захарченко, пише "НБН".

"ДНР планує почати видачу спеціальних карток – посвідчень особи", – сказав Захарченко.

За його словами, після визнання "ДНР" іншими країнами на окупованій території Донецької області планують видавати паспорти.

Читайте також: Кобзон отримав чергову нагороду "ДНР"

"Паспорта ДНР ми почнемо видавати тоді, коли вони будуть не просто папером з печаткою і фотографією, а документом, визнаним в інших країнах. Для початку – хоча б в країнах, дружніх нашій республіці. На сьогодні цього поки немає, і введення паспортів зразка ДНР я вважаю марною тратою ресурсів", – сказав Захарченко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці осені на Донбасі також планують розпочати видачу постійних водійських посвідчень зразка "Донецької Народної Республіки".