У неділю, 6 вересня, у Вінниці стартував набір у нову патрульну поліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ГУ МВС у Вінницькій області.

"Сьогодні у приміщенні Вінницької обласної філармонії розпочав роботу пункт прийому анкет в нову патрульну поліцію", - сказано в повідомленні.

Як уточнили в правоохоронних органах, набір кандидатів триватиме до 28 вересня.

Читайте також: 82% харківських поліцейських мають вищу освіту - Аваков

За словами Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в нову поліцію планують набрати 260 патрульних. Навчання курсантів стартує 1 листопада, а випуск пройде 15 січня наступного року, уточнив глава МВС у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомлялося раніше, до нової служби в Івано-Франківську планують набрати двісті осіб. Конкурс на одне місце очікують чималенький. Тільки за перших дві години набору було зареєстровано 160 заяв. Серед кандидатів у поліцейські дуже багато дівчат, а деякі приходять навіть родинами.