У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) сьогодні, 14 вересня, стартував українсько-канадський курс підготовки військовослужбовців Збройних сил України.

Про це розповів керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк.

Він зазначив, що близько 300 канадських фахівців військової справи до березня 2017 року навчатимуть українських військовослужбовців основам тактичної медицини, знешкодження вибухових пристроїв, обороні блокпостів, супроводу військових.

Читайте також: У Латвії розпочалися навчання НАТО

Програма максимально наближена до реальних бойових умов, кажуть інструктори. Локації тренувань не обмежаться Львівською областю. Навчання проходитимуть також у центрі розмінування у Кам'янці-Подільському та Хмельницькому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що з 31 серпня по 12 вересня в Одеській і Миколаївській областях, а також у північно-західній частині Чорного моря тривали українсько-американські військово-морські навчання, за участю запрошених представників флотів інших країн "Сі Бриз-2015".