На Харківщині поблизу міжнародного пункту пропуску "Плетенівка", під час спроби в'їзду на територію України з Російської Федерації, правоохоронці затримали бойовика "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

37-річний громадянин України з жовтня минулого року добровільно перебував у складі незаконного збройного формування "ДНР" – "Казачий союз всевеликого войска Донского".

Правоохоронці встановили, що у цей період він брав участь у боях проти підрозділів Збройних сил України, зі зброєю чергував на блокпостах терористів поблизу м.Горлівка. Затриманий також активно пропагував відділення Донецької області від України та створення на її території псевдодержавного утворення – донецької народної республіки.

У бойовика вилучили військову форму російського зразка з шевронами "ДНР", а у мобільному телефоні виявили численні фото- і відеодокази його участі у бойових діях на боці терористів.

Читайте також: СБУ знешкодила мережу інформаторів бойовиків "ДНР"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідчі СБУ стосовно затриманого розпочали кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями на Харківщині правоохоронці затримали бойовика "ДНР", який брав участь у масових заворушеннях в Донецьку та захопленні адмінбудівель.