Двоє молодиків отримали серйозні травми, стрибаючи з Венеціанського мосту в Києві. Нещасний випадок стався 16 вересня. Хлопці вирішили пострибати з мосту в Дніпро, в Гідропарку. Як відзначають постраждалі, вони часто це робили до цього випадку.

Хлопці не розрахували інтервал між стрибками один одного і зіткнулися під водою, повідомляє УНН.

В результаті зіткнення 15-річний підліток отримав струс головного мозку, травму нижньої щелепи, забої кінцівок і втратив зуб. 19-річний хлопець отримав пошкодження зв'язок лівого гомілковостопного суглоба.

Неповнолітнього потерпілого доставили в дитячу лікарню №7. А 19-річного хлопця відправили до травмпункту Міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Читайте також: Курйоз у Миколаєві: ремонтники замурували розвідний міст (фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві 50-річний чоловік впав з автомобільного мосту і вижив. Інцидент стався в середу, 9 вересня на проспекті Космонавта Комарова, поруч із зупинкою швидкісного трамвая "Сім'ї Сосніних".