Постачальник заплатить штраф у розмірі три мільйони гривень за поставку неякісної військової форми для бійців Національно гвардії.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

Господарський суд Києва 16 вересня задовольнив позов військової прокуратури до одного з комерційних підприємств про стягнення штрафних санкцій за поставку неякісного речового майна для Нацгвардії. Підприємство продало 16 200 штук неякісних утеплених польових курток і брюк. Суд зобов'язав постачальника оплатити штрафні санкції у розмірі три мільйони гривень.

Читайте також: У Тернополі хірурга-хабарника оштрафували на сім тисяч гривень

Нагадаємо, 24 червня співробітники Служби безпеки України викрили факти поставки підрозділам Нацгвардії непридатних для використання комплектів літньої і зимової військової форми. Загальна суму поставки склала 42 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інша приватна фірма продала бійцям Нацгвардії 11,6 тисяч пар неякісних черевик на суму 4,2 мільйона гривень. Компанія, при укладенні договору, обдурила нацгвардійців, представивши ряд документів, які нібито підтверджують якість взуття.