У Костянтинівському районі Донецької області співробітники СБУ знайшли схованку з боєприпасами та документами громадянина Росії.

Терористи облаштували схованку в покинутій будівлі контролю переїзду через залізничні колії в селищі Олександро-Шультине. Правоохоронці вилучили звідти вісім гранат, 270 патронів калібру 5,45 мм, вісім запалів до гранат.

Також серед боєприпасів виявили паспорт, водійські права громадянина Росії, а також військовий квиток "ДНР" на те ж ім'я, повідомили в прес-службі СБУ.

Ще одне сховище знайшли на трасі Костянтинівка-Артемівськ поруч із цвинтарем "Сантуріновське". У лісосмузі зберігалися вісім снарядів до мінометів, чотири гранати, 150 патронів калібру 5,45 мм.

Читайте також: На трасі біля Краматорська знайшли схованку з 7 кг гашишу та гранатою

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім цього, в обох схованках знайшли фотографії та адреси проживання глав місцевої влади та міліції Дзержинська, Костянтинівки та Дружківки, карти міст з позначками будівель правоохоронних органів.

Наразі встановлюють походження боєприпасів і ймовірність їх використання для здійснення диверсій і терактів в зоні АТО.

За даними фактами слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу.