На окупованій бойовиками території спостерігачі зафіксували вночі і вдень три провокаційні випадки відкриття вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Загалом протягом вчорашньої доби терористи один раз вели вогонь у напряму опорного пункту сил АТО.

Зокрема на Артемівському напрямку з 21:10 і до 21:50 години злочинці вели вогонь по позиціях українських військових з автоматичного гранатомету зі сторони Нижньо Лозового.

Бійці АТО суворо дотримуються мирних домовленостей та не піддаються на підступні провокації ворога. Збройні Сили не відкривали вогонь у відповідь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наприкінці минулої доби у зоні АТО зберігалася тиша.

Читайте також: Росіяни "зачищають" командирів бойовиків на Донбасі - Тимчук

Сьогодні, починаючи з опівночі і до шостої години 6 ранку 19 вересня, противник вогонь не відкривав та не порушував режим тиші.

Нагадаємо, минула доба в зоні АТО пройшла майже повністю спокійно. Єдиний обстріл українських позицій був зафіксований на Артемівському напрямку учора близько 10 години. Російсько-терористичні війська посилено проводять розвідку бойових порядків сил АТО.