На території окупованого Росією півострова Крим ще до початку торгової блокади з боку українських активістів підняли ціни на продукти харчування.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook російський блогер Саша Сотник.

"З Феодосії написав товариш, що ще до блокади сьогодні вранці були накручені ціни на деякі продукти. Молоко подорожчало на 10 рублів, сир - на 30 (це - в середньому), м'ясо - на 100 рублів. Хліб поки не подорожчав", - написав він.

Блогер додав, що "блокада почалася". "Перша доба покаже як ступінь жадібності кримських торговців, так і реальну реакцію місцевих і федеральних властей", - пише Сотник.

Читайте також: Фури продовжують їхати в Крим через пропускний пункт Каланчак

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Меджліс кримськотатарського народу оголосив про проведення безстрокової акції з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму.