У Донецькій області співробітники Служби безпеки України затримали в Слов'янську двох бойовиків терористичної організації "ДНР".

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Встановлено, що батько і син під час окупації міста добровільно вступили в одне з незаконних збройних формувань "ДНР".

Таким чином, вони протягом травня - липня 2014 несли службу на одному з блокпостів терористів. Там вони оглядали громадян, автотранспорт, здійснювали перевірку паспортів та брали активну участь у виявленні та затриманні проукраїнськи налаштованих громадян.

Як з'ясувалося, в період чергування бойовиків з цього блокпоста проводилися систематичні мінометні обстріли позицій Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після звільнення Слов'янська силами антитерористичної операції бойовики виїхали з міста, а коли повернулися, то їх затримали співробітники спецслужби.

Читайте також: До Донецька прибули 800 російських військових, десятки бронемашин - Тимчук

Під час обшуків правоохоронці вилучили два гранатомети РПГ-22, близько 100 патронів різного калібру, кілька паспортів на різних осіб.

"У бойовиків також виявили пропуск" ДНР "з написом" проїзд скрізь ", виданий" МВС "ДНР", - сказано в повідомленні.

Бойовикам оголосять про підозру у вчиненні злочинів. Тривають оперативно-слідчі дії.