На Донеччині судитимуть жителя смт. Олександрівка, який передавав бойовиками інформацію про український військових. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Правоохоронці встановили, що чоловік протягом квітня - червня 2015 року співпрацював з терористами "Донецької народної республіки". Він збирав дані про переміщення через його селище підрозділів збройних формувань ЗСУ, Нацгвардії та добровольчих батальйонів, задіяних у проведенні АТО. Збір інформації він здійснював особисто шляхом спостереження, а також в ході спілкування зі своїми знайомими, після чого телефоном передавав дані представнику терористів в Донецьк.

Читайте також: СБУ знешкодила мережу інформаторів бойовиків "ДНР"

Правоохоронці затримали чоловіка. За співпрацю з терористами йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями співробітники Служби безпеки України затримали у селі Новоселівка Волноваського району місцевого жителя, який входив до інформаторської мережі терористів "ДНР".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще