У Жовтих Водах Дніпропетровської області правоохоронці затримали чоловіка, який вів антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах. Про це повідомляє СБУ.

Зловмисник активно поширював матеріали, спрямовані на дискредитацію органів державної влади та ЗС України, зрив мобілізації, дестабілізацію ситуації в країні та популяризацію терористичних організацій "ДНР/ЛНР".

Читайте також: Львівський учитель знімає відеоролики для москалів

На початку 2015 року спільник терористів встановив контакт зі спецслужбами Російської Федерації, за вказівкою яких намагався збирати інформацію про кількість військової техніки, що знаходиться на ремонтних базах у місті, волонтерські центри та добровольців, які беруть участь у військових діях.

Під час обшуку співробітники СБУ в Дніпропетровській області вилучили у зловмисника комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями співробітники СБУ затримали у Дніпропетровську колишнього місцевого "беркутівця", який вербував терористів в соцмережах.