На території військової частини в селищі Черкаське вибухнув танк, який належить 54-й бригаді. Її передислокували сюди з Костянтинівського району Донецької області першого жовтня.

Про це пише УНІАН.

"За словами свідків, танк загорівся близько 17 години. За попередніми даними, постраждали четверо військовослужбовців, загиблих немає. Після того, як вибухнули всі 24 снаряда в танку, зайнявся боєкомплект, що був поруч з ним", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі потрібні не тільки "блукаючі танки", але й "блукаючі снайпери" - Тука

За словами військового із 54-ї бригади, танк не змогли загасити вчасно. Боєкомплект почав вибухати саме через це.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Десь о п'ятій - на початку шостої години загорівся танк. Його вчасно не змогли згасити, стали відтягувати техніку, що стояла поряд - такі ж танки, тому як в них був боєкомплект", - розповів він.

Згідно його інформації, пізніше почав вибухати боєкомплект танка. Люди розбіглися по всьому полігону , оскільки "летіли в радіусі близько двохсот-трьохсот метрів".

В результаті цього постраждали кілька хлопців: обгоріли і отримали контузію, коли намагалися загасити танк. Коли перший снаряд вибухнув, їх відкинуло від танка вибуховою хвилею.