У Львові сьогодні вночі на кільці Липинського-Чорновола сталася дорожньо-транспортна пригода. Її винуватцем став автомобіль таксі. В машині в цей час перебували пасажири.

Про це повідомляє місцеве видання "Варта 1".

Автомобіль приблизно о 02:50 вилетів на кільце. Водій одразу втік з місця пригоди. В машині залишилась пасажирка у нетверезому стані.

На місце події прибув патруль. Але поліцейським не вдалося дізнатися подробиці ДТП від пасажирки, бо вона була настільки п`яна, що не могла навіть чітко відповідати на питання. Проте вона таки зателефонувала водієві-втікачу. Лише після цього правоохоронцям вдалося з ним поспілкуватися.

Згодом таксист все ж повернувся на місце ДТП. Виявилось, що він також був нетверезим. Чоловік запевняв, що випив після інциденту, а за кермом був тверезий.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: П'яний водій в Київ збив молоду пару на тротуарі (фото)

Стало відомо, що водій телефонував у поліцію після втечі і заявив, що у нього вкрали автомобіль.

Експертиза виявила у водія 1,37 проміле алкоголю в крові.

Поліцейські склали на таксиста протокол за ДТП та керування у нетверезому стані. Потім його забрали у відділок за фейкову заяву про викрадення автомобіля.