Сепаратист "ЛНР" Арсен Клінчаєв був побитий в Києві в середу, сьомого жовтня. Провокатор є організатором погромів і заворушень в Луганську навесні 2014 року. Він також поставив прапор РФ над будівлею Луганської ОДА.

Про це повідомляється на на сайті колишнього нардепа Володимира Олійника.

Наголошується, що Клінчаєв був побитий біля під'їзду (за іншими даними - в ресторані) його будинку трьома невідомими. В даний час він у важкому стані перебуває в лікарні.

Нагадаємо, Арсен Клінчаєв - це один з найактивніших сепаратистів Луганська. У березні минулого року він закликав луганчан озброюватися і воювати проти влади країни. Фактично після його закликів в Луганську почалися військові дії, які призвели до численних людських жертв.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Читайте також: Сепаратисти "ЛНР" захопили підприємство "Первомайськвугілля"

Слід зазначити, що після початку заворушень в Луганську Арсен Клінчаєв вирушив до Києва, де проживає в даний час. З'ясувалося, що сепаратист володіє трьома квартирами в столиці.