Міліціонери зведеного загону головного управління МВС в Донецькій області вилучили у місцевого жителя 2 осколкові гранати і 70 патронів до автомата Калашникова. Про це повідомляє прес-службу МВС.

Згідно з повідомленням, чоловік з сумкою був зупинений правоохоронцями під час патрулювання старої частини Авдіївки. При перевірці багажу міліціонери виявили боєприпаси - 2 гранати "РГД" і 70 патронів калібру 5,45 мм.

Читайте також: В Авдіївці 13-річний школяр зберігав арсенал зброї

"Житель Авдіївки пояснив, що знайшов бойовий запас в околицях міста і збирався обміняти його на їжу", - зазначив старший загону Дмитро Міхновський.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще