На сході країни ще один день пройшов стабільно.

Як повідомляє прес-центр АТО на Facebook, протягом дня не було чутно жодного пострілу.

Черговий раз прес-офіцери повідомили, що терористи не провокували бійців АТО на протистояння, також затихли на підконтрольних самопроголошеним "республікам" територіям.

Користуючись таким перебігом подій, бійці АТО продовжують допомагати місцевим мешканцям відновлювати пошкоджені будівлі та інфраструктуру регіону.

Впродовж дня українські воїни будували інженерні споруди на своїх позиціях, проводили роботи з пошуку та знешкодження ворожих мін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також воїни провели зустрічі зі школярами Марцполя. Вони розказали десятьом школам про мужність та бойові звитяги у процесі боротьби за територіальну цілісність.

Ці заходи приурочили до Дня захисника України.

Військові допомогли працівникам фіскальної служби побудувати майданчик у Волновасі для розвантаження гуманітарної допомоги, яка прибуватиме у регіон.

Важливою місією бійців АТО під час перемир'я є відновлення мобільного звязку на Донбасі.

Сьогодні вони повернули жителям Красногорівки можливість дзвонити по мобільному. Також продовжують це робити у Мар'їнському районі.

Читайте також: "Сила нескорених" - показали ролик до Дня захисника України (відео)

Нагадаємо, що в України завершився другий етап відведення озброєння калібром менше 100 мм. Протягом третього етапу із зони АТО виведуть українські міномети.