Неподалік від села Веселинівка Київської області, через пожежу лунали вибухи снарядів часів Другої світової війни. Налякані місцеві мешканці викликали рятувальників.

Про це пише Сегодня.

"На болоті загорівся очерет. Через пожежу вибухнули кілька боєприпасів на дні болота. Піротехніки вже обстежили понад 4,3 тисячі квадратних метрів території та виявили близько 150 вибухонебезпечних предметів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Одеські безхатьки ледь не спалили "Укртелеком" (фото)

Водночас, мешканці деяких районів Києва скаржаться, що два дні в повітрі стоїть запах гару - на Троєщині, Позняках, у Святошині, Академмістечку та на Оболоні. За словами столичних лікарів, повітря - безпечне.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, близько десятка гектарів торфовищ продовжують горіти на Київщині. Ліквідувати займання заважає суха погода в столичному регіоні.