В одному з сіл Буринського району Сумської області двоє неповнолітніх жорстоко вбили 47-річного чоловіка. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті виявили у будинку.

Зі слів сусідів, чоловік був тихим і беззлобним, ніколи ні з ким не конфліктував, проте зловживав спиртним. За їжу він допомагав сусідам по господарству, збирав порожні пляшки та здавав їх.

"Смерть людина прийняла в страшних муках. Він був жорстоко побитий та зґвалтований палкою. На його тілі були виявлені чисельні рани, розриви внутрішніх органів, йому палили волосся", – сказав перший заступник Буринського райвідділу міліції Сергій Кудрявський.

Того ж дня правоохоронці затримали вбивць чоловіка. Ними виявились двоє 15-річних приятелів. Один з них – учень 9 класу, інший - студент училища.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У скоєному неповнолітні зловмисники зізнались.

Читайте також: У Луцьку брат зарізав брата (фото, відео)

Один із затриманих пояснив, що раніше він вже навідувався до загиблого. Приводом була крадіжка з його сумки грошей. Тому зайшовши до його будинку, вирішив провести так звану "роз'яснювальну роботу".

Побивши чоловіка і зірвавши на ньому злість, він пішов. Та ввечері, гуляючи містом з приятелем, запропонував йому знову зайти до чоловіка. Хлопці вдерлись до будинку, коли він спав. Розбудити його вони намагалися палкою, лезом та ножем.

У загиблого чоловіка виявили розрив печінки та кишок, відкриту рану черевної порожнини, перелам кісток носу, множинні рани, порізи та забої тіла.

Неповнолітнім вбивцям загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.