Українські прикордонники та активісти, які блокують окупований Крим, вирішили встановити відеоспостереження. Камери будуть слідкувати за адміністративним кордоном з півостровом.

Про це помічник голови Прикордонної служби Олег Слободян, передає "Крим.Реалії".

Камери відеоспостереження розмістять на тих блокпостах в Херсонській області, які розташовані неподалік від Криму.

Він розповів, що українські прикордонники долучились до засідання спільного штабу акції з товарної блокади півострова. До нього також входять представники Меджлісу кримськотатарського народу та представники громадських організацій.

Читайте також: Український стяг над Чонгаром вивісив "Механік" з Тернопіля (фото)

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Відбулася нарада, в ході якої прийнято рішення про встановлення систем відеоспостереження на блокпостах і низка інших службових моментів, які стосуються взаємодії", – зазначив Слободян.

Нагадаємо, 20 вересня розпочалася безстрокова продовольча і транспортна блокада Криму. Ініціаторами акції виступили кримські татари. Згодом до них долучились громадські організації.

Українські компанії, на думку учасників блокування, мають припинити будь-які торгівельні відносини з Кримом через російську окупацію.