В анексованому Росією Севастополі перед початком опалювального сезону підприємство "Севтеплоенерго" позивається до багатьох жителів міста для стягнення з абонентів боргів, накопичених у роки, що передували російській окупації. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Вимоги підприємства ґрунтуються на розпорядженні окупаційного уряду Севастополя, виданому у квітні 2015 року. Це розпорядження передбачало передачу майна і дебіторської заборгованості новоствореному "Севтеплоенерго" від українського комунального підприємства Севастопольської міськради, яке окупанти ліквідували.

Читайте також: Президент розгляне петицію про енергетичну блокаду Криму

Як розповіла жителька Севастополя Маргарита у ході судових засідань з'ясувалося, що "нове російське" підприємство "Севтеплоенерго" не є правонаступником "старого українського" підприємства "Севтеплоенерго".

Раніше прес-служба "Чорноморнафтогазу" повідомляла, що в Криму заборгованість перед "Чорноморнафтогазом" досягла понад двох мільярдів рублів. Серед найбільших боржників є "Севастопольгаз" і "Севтеплоенерго".

Популярні новини зараз
"Місце ухилянтів – концтабори і штрафбати": різкий пост військового викликав бурю у мережі Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Українцям вивернуть кишені новими тарифами на вивіз сміття: кого торкнеться подорожчання "Нова пошта" вимагає сканувати паспорти: юрист розповів, що за цим стоїть
Показати ще