Напередодні минулих вихідних в одній з житлових дев'ятиповерхівок Києва сталася пожежа з вини маленьких дітей.

Займання почалося на восьмому поверсі житлового будинку по вулиці Героїв Сталінграда, 56А. Сусіди, які відчули запах гару, миттю викликали пожежників, передає прес-служба ГоСЧС.

Рятувальники приїхали на місце події за кілька хвилин і почали гасити обійняту полум'ям кімнату квартири. Через 25 хвилин після виклику вони повністю ліквідували пожежу.

Читайте також: Польські фотографи збиратимуть кошти на лікування дітей з Донбасу

Також повідомили, що в задимленій квартирі перебували діти трьох і чотирьох років. Їх виявили сусіди і винесли з приміщення до приїзду пожежників. Малюки залишилися самі вдома - їх мати вийшла у справах на 15 хвилин, розповіли очевидці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дітей екстрено передали медпрацівникам, які доставили їх в лікарню "Охматдит" - у них запідозрили отруєння чадним газом.

За версією рятувальників, пожежа в квартирі виникла через небезпечну гру дітей з вогнем.