У ніч на 18 жовтня почтове відділення в с.Дерть Рокитівського району стало на 25 тис. гривень бідніше. Саме таку суму викрали злодії, залізши до почтамту. Повідомляє прес-служба МВС.

Зломщики пошкодили ґрати та зламали замки на вхідних дверях. Крадії напередодні знали, що до відділення завезли гроші для виплати пенсій. Потрапивши у приміщення, знайшли в столі ключ та відчинили сейф.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Начальник Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Муханьков повідомив, що відкрито кримінальне провадження. Тепер на тих, хто залишив пенсіонерів без пенсій, чекає покарання статтею "крадіжука" Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Мешканці Львівщини насадили півтори сотні угідь маку і конопель

Нагадаємо, що у вересні в Ужгороді у чоловіка вкрали понад 150 тис. грн, які він зберігав у скляній банці на горищі. Злодіями виявилися двоє чоловіків, які працювали у потерпілого.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще