Більше 3,6 тисяч пачок цигарок, прихованих у вантажівці, знайшли прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби на пункті пропуску "Краківець".

Про це повідомляють у прес-службі ДПСУ.

Під час перевірки вантажівки MAN, що перевозила до Польщі дерев'яні піддони, в порожнині однієї зі стінок причепу, оглядова група виявила схованку.

Тютюнові вироби марок "LM", "Rothmans" та "LD Slim" були ретельно заховані та замасковані. Наразі правоохоронці здійснюють перевірочні заходи.

Як повідомлялося раніше, ще майже 500 пачок цигарок, які громадянин Болгарії сховав у автівці, знайшли на пункті пропуску "Рені-авто".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: В Угорщині за контрабанду заарештували 20 митників

Водій-контрабандист видав себе знервованістю. Охоронці вирішили здійснити поглиблений огляд транспортного засобу. На цей раз, цигарки були знайдені у паливному баці автівки. Транспортний засіб і незаконні цигарки конфіскували.