На сайті Державної автомобільної інспекції Києва торгують автівками одного з автосалонів Дніпропетровська. Там представлена велика кількість машин. Всі автомобілі переганятимуть із США та навіть допоможуть з офіційним оформленням.

Користувачі мережі помітили, що за попередньою адресою, закріпленою за ДАІ, тепер розміщені оголошення про продаж автомобілів. На сайті представлені люксові авто від японських та німецьких виробників. Ціна стартують від 38 тисяч доларів. Найдорожчий автомобіль – Mercedes S 600 long. Ціна на представницький бізнес седан становить від 140 тисяч євро.

Читайте також: ДТП з шиком: у Києві зіткнулися Ferrari та Lexus (фото)

Щоб пересвідчитись в цьому потрібно просто зайти на сайт Міністерства внутрішніх справ http://www.mvs.gov.ua/. Далі по вкладках: Структура ---> Територіальні підрозділи --> ГУМВС України у м.Києві. Після цього відкриється сайт http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/kyiv/uk/index. Там знову перейти по вкладкам: Структура --> Структурні підрозділи --> Управління державної автоінспекції

Далі необхідно натиснути на банер по центру. Посилання направляє не на офіційний сайт ДАІ, а на електронну сторінку дніпропетровського автосалону.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі інтернет-форумів жартують, що через такі курйози Києву вкрай необхідна кібер-поліція.

Департамент боротьби з кіберзлочинністю дуже потрібен. Цікаво, чи зможуть нові кіборги побороти сайт МВС? Спостерігаємо", - пишуть на автомобільних форумах.