Співробітники СБУ затримали інформатора терористів з чималою сумою грошей. Ним виявився колишній працівник ДАІ, який збирав та передав бойовикам інформацію про місцезнаходження та маршрути українських військових. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

В селищі міського типу Велика Новосілка, що на Донеччині, працівники СБУ затримала колишнього даішника, який був інформатором терористичної організації "ДНР". Як зазначили правоохоронці, екс-співробітник ДАІ вишукував інформацію про місця перебування та маршрути переміщення підрозділів український військових, що беруть участь в антитерористичній операції. Після того, зловмисник передавав всю отриману інформацію своєму куратору. Ним виявився бойовик "ДНР" з позивним "Сержант".

Читайте також: СБУ викрила інформаторську мережу терористів

Проводячи обшук, у затриманого вилучили понад 11 тис. доларів США та мобільні пристрої, які використовувалися для зв'язку з терористами.

Наразі, проводяться невідкладні слідчі дії, зловмисники інкримінують "створення терористичної групи або участь у ній".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще