Депутата Одеської міської ради підозрюють у розтраті 900 тисяч гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє прокуратура Одеської області.

У відомстві зазначили, що чиновник входить до депутатської групи "Українська морська партія Сергія Ківалова".

Правоохоронці встановили, що підозрюваний у грудні 2014 року, виконуючи обов'язки директора приватного підприємства, привласнив бюджетні кошти у розмірі близько 900 тис. грн.

Читайте також: В Одесі банкіри привласнили 60 мільйонів гривень

За ці гроші, згідно з договором, він повинен був зробити капітальний ремонт двох спортивних залів управління фізичної культури та спорту Одеської міської ради, розташованих на вул. Ланжеронівській та вул. Комарова. Та фактично ремонтні роботи виконані не були.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у столиці також викрили чиновника, який разом з підприємцем планував привласнити сім млн. грн. державних коштів.