В міліцію Київської області 75 разів поскаржилися на порушення під час виборів. За чотирма випадками відкрили кримінальні провадження. В основному, пробували купити голоси виборців, кажуть у прес-службі відомства.

"У Вишневому співробітники Києво-Святошинського райвідділу міліції затримали чотирьох осіб. Вони спробували купити голоси виборців за одного з кандидатів на посаду мера. У зловмисників вилучили 8 тис. грн. та списки прізвищ громадян з певними відмітками", - розповіли в міліції.

Читайте також: "Опозиційний блок" не визнає вибори в Харківській області

У Борисполі 39-річний місцевий житель повідомив міліції, що йому за винагороду пропонують проголосувати за одного з кандидатів у мери міста.

"Чоловік домовився про зустріч з покупцями "голосів". На місце зустрічі, в один із торгових центрів міста, виїхали правоохоронці, які затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє жителів Броварського району 27 та 28 років. Пропонували тисячу гривень за голос на користь їхнього кандидата на посаду Бориспільського міського голови. Затримані у всьому зізналися", - уточнюють в обласній прес-службі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вже відкрито кримінальні провадження. Підозрюваним загрожують грошові штрафи або до двох років ув'язнення.