Сьогодні 255 майбутніх патрульних поліцейських Хмельницького розпочали навчання. Повідомляє прес-служба МВС.

Перед тим, як потрапити на навчання, вони проходили ретельний відбір кандидатів, який був розпочатий 6 серпня – прийом анкет, комп'ютерні тести, військово-лікарська комісія, психологічне тестування та особиста співбесіда.

Перед початком навчання майбутніх патрульних привітали керівники академії та обласного управління внутрішніх справ.

Читайте також: В Україні з'явиться рибний патруль (інфографіка)

"Ми всі пишаємося вами. Конкурс був абсолютно прозорий, кожен з вас свідомо зробив свій вибір і підтвердив бажання служити громаді Хмельницького. Пам'ятайте, ви — еліта нової поліції і приклад для нас усіх", - нагадав начальник УМВС України в Хмельницькій області.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Саме на вас покладаються великі сподівання в ході реформування органів внутрішніх справ, і найголовніше — нова патрульна поліція має великий кредит довіри від населення, який потрібно виправдати", - сказав Микола Семенишин.

Як повідомили в прес-службі, з 255 обраних - 29 дівчат, та 38 — працівники міліції. Під час двохмісячного навчання майбутні поліцейські отримуватимуть стипендію, хлопців і дівчат поділили на групи і сьогодні вони мають обрати собі командирів та старост.

Рівно через 2 місяці, 26 грудня, нова патрульна поліція Хмельницького складе присягу та приступить до виконання своїх професійних обов'язків по охороні громадського порядку в обласному центрі.