Міжнародна медична організація "Лікарі без кордонів" вважає, що їх незаконно звинуватили в шпигунстві та позбавили права на акредитацію. Про це заявив прес-секретар організації Делфін ван Дюрме виданню Sputnik.

На узгодження своєї діяльності в АТО з деенерівцями, лікарі волонтерської організації витратили півтора року. Не дивлячись на образи і звинувачення, "Лікарі без кордонів" готові продовжити надавати меддопомогу двом сторонам конфлікту.

Голова організації заявив: "Ми вимагаємо від гумкомітету ДНР в найкоротші строки переглянути своє рішення про відновлення нашої діяльності в наданні медичних послуг. Пацієнти MSF негайно потребують нашої допомоги".

Читайте також: "ДНР" виселяє організацію "Лікарі без кордонів"

Нагадаємо, що "ДНР" заборонила лікарям працювати на своїй території, мотивуючи це тим, що медики проводять дезорганізацію суспільства. У "ЛНР" нібито знайшли у медичних волонтерів психотропні препарати, через це позбавили акредитації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще