Мукачівська міська виборча комісія опрацювала 100% протоколів виборчих комісій. Згідно з результати виборів, міським головою міста Мукачеве став 27-річний Андрій Балога. Про це повідомив заступник голови Мукачівської МВК Сергій Пучковський, передає УНН.

16 080 виборців (54,4%) віддали за нього свої голоси. Найближчий суперник Балоги Іван Чубирко набрав 26,5% підтримки (7 884 голосів).

Відповідно до чинного законодавства у Мукачеві відбувся лише один тур виборів, а отримані результати є остаточними.

Зазначимо, Андрій Балога - старший син політика Віктора Балоги, який свого часу також очолював міську раду Мукачева.

Читайте також: Прихильники Труханова мало не побилися з "майданом Саакашвілі" (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, експерт Комітету виборців України Аліна Плєханова повідомила, що цього року жінки активно брали участь у виборчих перегонах на посаду міських голів до міськрад Києва та обласних центрів.

Найбільший "жіночий" відсоток до міськрад у Херсонської, Дніпропетровської, Полтавської та Чернігівської областей - 32%. У Рівненскій, Черкаській, Івано-Франківській областях - менше 30%.