Минулої ночі в розважальному закладі "Метро" у Львові сталася бійка за участю п'яти патрульних з відвідувачами та охороною закладу. Поліцейські виправдовуються, що були не на службі. До них причепилися молодики, а патрульні змушені були дати відсіч. Проте, свідки, які були у закладі, кажуть, що правоохоронці розмахували посвідченнями, а вгамувати їх вдалося лише наряду Державної служби охорони, який викликали працівники клубу. Ті забрали "гарячих" патрульних у райвідділ міліції. Дебошири вже написали заяви про звільнення.

"Це було за участі наших працівників, які були на вихідному, відпочивали. Але вони були в стані алкогольного сп'яніння, вони поводилися абсолютно недостойно працівників поліції... Прийнято рішення було запропонувати їм написати заяви про звільнення, вони погодились", — розповідає головний поліцейський Львова Юрій Зозуля.

Читайте також: Для юних козаків у Львові організують вечірку

У львівських ЗМІ називають імена та прізвища "героїв". Це Ігор Бутлер, Роман Олійник, Володимир Баюс, Павло Бурбан та Володимир Буць.

Це вже не перший скандал із поліцейськими у Львові. За п'яну бійку із жителями міста звільнили патрульного у наприкінці вересня.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще