Сепаратисти після закінчення процесу відведення зброї калібром менше 100 мм почали збройні провокації проти українських силовиків.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, сьогодні бойовики самопроголошеної "ДНР" здійснили обстріли позицій АТО біля Пісків.

Для провокацій терористи використали гранатомети та великокаліберні кулемети. Провокативна ситуація біля Донецького аеропорту проходила з 11.10 до 11.40.

Відомо, що українські військові підпустили на 100 метрів сепаратистів, які обстріляли військових АТО. В результаті командир роти отримав кульове поранення в плече, а солдат – в руку.

Українські сапери працюють над розмінуванням Сватового. Особливу увагу приділяють складу РАО. Вибухотехніки знешкодили за день близько 700 мін терористів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Українські військові продовжують надсилати гуманітарну допомогу місцевим мешканцям. Сьогодні привезли будівельні матеріали, білизну та продукти харчування.

Читайте також: В Алчевську та Стаханові знаходяться "підрозділи центрального підпорядкування" "ЛНР"

Нагадаємо, що начальник Генерального штабу Віктор Муженко повідомив, що російських військових на Донбасі не зменшилось, вони проводять навчання для збройних угрупувань терористів та контролюють кордон.