Відразу в декількох населених пунктах, які знаходяться під контролем бойовиків, зафіксовані масові випадки дезертирства "співробітників МВС ДНР". Про це координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, дезертирують колишні співробітники МВС України, які колись перейшли на службу до терористів. У декількох випадках їм вдалося при цьому знищити "документи обліку" в "органах МВС ДНР", де вони проходили службу.

Читайте також: На Донбасі бойовиків вербують в ІДІЛ - Тимчук

Тимчук також повідомив, що "МГБ ЛНР" проводить масштабне розслідування з метою встановлення осіб, причетних до витоку в правоохоронні органи України списків членів ГО "Мир Луганщині" (голова - Ігор Плотницький).

За інформацією координатора групи "Інформаційний Спротив", в Донецьку також заарештували двох "українських шпигунів" із числа співробітників "МГБ ДНР", яким інкримінується продаж українським спецслужбам бази даних співробітників "силових відомств ДНР".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще