У Донецькій та Закарпатській областях правоохоронці викрили три схованки з гранатометами, мінами та гранатами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Одну схованку зі зброєю виявили у лісосмузі поблизу села Катеринівка Мар'їнського району Донецької області. Зі схрону вилучили гранатомет РПГ-22, дев'ять гранат РГН та 26 гранат ВОГ-17.

В смт Верхньоторецьке Ясинуватського району співробітники Служби безпеки України знайшли схрон у покинутій будівлі. Звідти вилучили протитанкову міну, 120 мм мінометну міну та протипіхотну міну МОН-50, а також гранати та тротилові шашки.

Читайте також: Бойовик "ДНР" ховав вдома тротил та гранатомети (відео)

А у Закарпатській області на околицях Ужгорода схованку з протитанковим гранатометом знайшли у занедбаному приміщенні поблизу автодороги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За всіма фактами відкрили кримінальні провадження.

Нагадаємо, нещодавно схрон з тротилом і гранатометами знайшли також на трасі Сватове–Старобільськ у Луганській області.