Сьогодні в 10:21 невідомий зателефонував на "102" і повідомив про замінування ресторану швидкого харчування "Макдональдз".

Про це повідомили столичні правоохоронці.

Як стало відомо, замінували всю мережу закладів - 32 "МакДональдзи".

На даний момент у всіх фастфудах працює слідчо-оперативна група поліції.

"Брав каву. Під'їхав білий бус з написом "міліція". З нього вийшов чоловік і почав фотографувати фаст-фуд", - розповів "Знай" киянин Ілля.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"На Шулявці крім Макдональдс евакуювали офіс, який знаходиться зверху. Нам сказали, що пустять назад, коли сапери оглянуть приміщення", - уточнив співробітник офісу Андрій.

"До компанії МакДональдз звернулися представники правоохоронних органів і повідомили про анонімний дзвінок та інформацію про нібито мінування деяких закладів мережі. При необхідності керівництво закладів негайно проводить евакуацію всіх відвідувачів і працівників. Зараз кілька закладів мережі в Києві закрито для відвідувачів до повного обстеження правоохоронцями та підтвердження безпеки перебування в них", - повідомила піар-менеджер "Макдональдз" Євгенія.

Читайте також: Киянин отримав 4,6 роки в'язниці за фейкове мінування

Вона додала, що установи відновлять свою роботу тільки після відповідного дозволу від уповноважених фахівців.

Відзначається, що зараз два заклади перевірено, підтверджено їх безпеку для відвідувачів і співробітників і відкрито.