У ніч на 21 листопада в Дніпровському районі столиці чотири особи скоїли два напади на АЗС.

Про це повідомляє прес-служба Київської поліції.

Перший напад стався на АЗС на проспекті Ватутіна, другий - на вулиці Райдужна.

У першому випадку четверо зловмисників увірвалися в приміщення АЗС і , загрожуючи фізичною розправою над персоналом, забрали гроші, які були в касі, два мобільних телефони і зникли.

Вдруге розбійникам пощастило менше - при спробі покинути місце злочину один із нападників був одразу затриманий вчасно прибулими співробітниками поліції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Переслідуючи підозрюваних, поліцейський неодноразово наказував зловмисникам зупинитися, однак ті не реагували. З метою демонстрування сигналу тривоги, згідно Закону України "Про національну поліцію", працівник поліції охорони здійснив один постріл у повітря з табельної вогнепальної зброї. На сигнал втікачі не відреагували. Однак після тривалого переслідування міліціонер затримав ще одного зловмисника", - сказано в повідомленні прес-служби.

Читайте також: Малолітні злочинці за день пограбували кілька сіл на Хмельниччині (фото)

Затримані виявилися неповнолітніми 15-ти і 17-ти років. Сума завданих зловмисниками збитків встановлюється. Підліткам загрожує до 12 років ув'язнення.