На території Закарпатської області триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів, які розташовані в басейнах карпатських річок.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, вдалося забезпечити транспортне сполучення на автодорозі "Мукачево - Рогатин" та відновити електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

Разом з тим, залишаються підтопленими 315 домогосподарств, в тому числі 144 житлових будинки у Міжгірському, Рахівському та Тячівському районах.

Читайте також: Масштабні зливи спричинили паводок на Закарпатті (фото)

До боротьби з паводком залучені сили та засоби цивільного захисту районних державних адміністрацій та підрозділи ДСНС, Національної поліції, дорожніх організацій та басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, загальною кількістю 220 осіб. В протипаводкових роботах беруть участь 50 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підрозділи ДСНС відкачали близько 300 кубометрів води з 25 домогосподарств та 17 житлових будинків.

На наступну добу Укргідрометцентр прогнозує в Закарпатській області опади у вигляді дощу, а в гірських районах – мокрого снігу.