У зв'язку із надзвичайною ситуацією, на території окупованого Криму та в деяких районах Сімферополя обмежили подачу води.

Про це пише Корреспондент.

"Подавати холодну воду по вулицях Жукова, полігон, Л.Українки, Вузловий, а також в мікрорайонах Мар'їно і Заміський будуть із 18:00 до 20:00", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Херсонська та Миколаївська області - зі світлом: у Севастополі стали тролейбуси

Натомість, за словами українських енергетиків, одну із ЛЕП полагодять вже за добу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ремонтні бригади приступили до роботи на перших двох лініях, проведені роботи по заземленню, щоб убезпечити людей. При безперешкодному і безпечному доступі ремонтного персоналу протягом доби роботу однієї з 4-х ліній, які були пошкоджені на півдні України, можна буде відновити", - розповів глава Міненерго Володимир Демчишин.

Він також додав, що в результаті пошкоджень ліній та підстанцій, поставки електрики призупинились також у два райони Херсонської області.

"Є небезпека для постачання 40% мешканцям Херсонської та Миколаївської областей", - сказав він, додавши, що питання ще вивчається енергетиками.

Через аварію довелося зменшити навантаження на атомні станції та додатково навантажити ТЕС.

Нагадаємо, практично весь півострів до опівночі за київським часом залишився без електропостачання. Світло пропало у Сімферополі, Севастополі, Феодосії, Керчі, Євпаторії.