Сьогодні увечері активісти прикували себе кайданками до територіального відділку поліції на столичному пр. Гонгадзе, 8 (Виноградар). У такий спосіб вони хочуть привернути увагу до своїх побратимів, фото яких розміщені біля відділення поліції.

"Знайомі йшли повз відділок і помітили, що на дошках розклеєні фото наших побратимів. Начебто, вони пов'язані із справою вбивства Бузини. Також там розміщені фото родичів затриманих, яких підозрюють у його вбивстві. Ми вимагаємо пояснень – чому стежать за добровольцями та націоналістами", - обурені активісти з організації "Правий сектор. Київ".

Читайте також: Топ-5 сувенірів з Євромайдану (фото)

Уточнюють, що не підуть звідти, поки не отримають пояснень. Кажуть, до відділення приїхав один з керівників поліції Подільського району. Але поки до них не вийшов.

В прес-службі столичної поліції "Знай" сказали, що прокоментувати подію може тільки їх керівник – Оксана Блищик. Але на дзвінки вона не відповідає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще