Київські правоохоронці затримали злочинця, який у жовтні втік з виправної колонії і за цей час скоїв 17 тяжких злочинів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП у Києві.

У поліцію звернувся чоловік із заявою про те, що вночі невідомі викрали його автомобіль "Богдан 211040". Правоохоронці знайшли машину в Бучі, Київської області.

Працівники поліції влаштували "засідку" і почали спостерігати за викраденим автомобілем. Через кілька годин до машини підійшов невідомий і намагався її відкрити, чоловік був затриманий.

Як встановили правоохоронці, зловмисник - неодноразово судимий, 1981 року народження. У жовтні він втік з виправної колонії в Київській області.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Під час обшуку з будинку рецидивіста поліцейські вилучили камуфляжну форму, повсякденний одяг, балаклаву, знаряддя для злому транспортних засобів, банківські картки, документи на викрадену машину і страховий поліс на автомобіль марки "ЗАЗ Daewoo", який невідомі викрали 8 листопада, а також заряджений обріз мисливської рушниці, боєприпаси і багнет-ніж.

Відзначається, що від часу втечі з колонії рецидивіст скоїв 17 тяжких злочинів: три розбійні напади, дев'ять викрадень транспортних засобів, п'ять крадіжок з кіосків, гаражів і приватних будинків.

Читайте також: Вагітній жінці загрожує два роки тюрми за самозахист від п'яного рецидивіста

Правоохоронці знайшли і повернули постраждалим два автомобілі. Оперативники встановлюють нових власників викрадених транспортних засобів, а також з'ясовують громадян, які можуть бути причетні до скоєння злочинів.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави у розмірі 90 тисяч гривень. Остаточний термін ув'язнення встановить суд.