Ввечері, 3 грудня, із української столиці чоловік намагався провезти контрабанду у Гонконг. Китайський громадянин набив валізу бурштином на суму у шістсот тисяч гривень.

Про це пише УНН.

"У пункті пропуску "Бориспіль" правоохоронці затримали громадянина Китаю 1980 року народження", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У гаражному кооперативі Києва обробляли 200 кг контрабандного бурштину (відео)

Під час обшуку, у багажі контрабандиста знайшли у коробках з-під дитячого харчування пакети із необробленим і відшліфованим камінням бурштину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Загальна вага каменів склала майже шість кілограмів.. Із цим багажем чоловік із Києва через Стамбул прямував до Китаю.

Порушника передали представникам Служби безпеки.

Нагадаємо, силовики припинили роботу підпільного цеху. Він займався обробкою бурштину. Після незаконного видобутку у Рівненській та Житомирській областях, "сонячне каміння" переправляли у Київ.

Нелегальний бізнес розмістився на трьох поверхах будівлі в одному з гаражних кооперативів Києво-Святошинського району столиці.