Активісти у Рівному влаштували народну люстрацію. Під неї потрапив голова Федерації профспілок області Миколи Шершуна.

Про це повідомляє місцеве видання "ЧаРівне".

Громадські активісти спіймали його прямо біля входу до облдержадміністрації. Вони були незадоволені роботою Шершуна на посаді та в такий спосіб вирішили його публічно принизити.

Все почалося з того, що чиновника почали штовхати ногами. Потім активісти закинули його у сміттєвий бак, який притягнули сюди раніше, та закрили кришку. Натовп був дуже розлюченим і емоції людей стримував лише керівник Української Народної самооборони Андрій Мітюхін. В іншому випадку справа могла дійти до побиття місцевого чиновника.

Читайте також: Голова Нацполіції чекає доказів про злочини Паскала

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шершуна вдалося витягнути зі смітника лише після того як активісти розійшлися з-під стін облдержадміністрації. Після цього активісти направилися до рівненського управління лісового господарства.

Нагадаємо, сьогодні громадські активістів проводили пікет під Рівненською ОДА за звільнення ще одного місцевого чиновника. Вони вимагали зняти з посади керівника обласного управління лісового та мисливського господарства Володимира Грицайчука.