У Луганській області директор однієї зі шкіл заплатив 180 000 гривень з бюджетних коштів за комп'ютерну техніку, яка так і не була доставлена у заклад. Про це стало відомо від прес-служби Національної поліції Луганської області.

Повідомляється, що директор підписав договір, перерахував кошти, але техніку так ніхто і не побачив. Тепер керівник школи може сісти у в'язницю на строк до п'яти років.

Читайте також: Шахраї видурили у пенсіонера 360 тисяч гривень за "омолоджуючі" препарати (фото, відео)

Хоча, директор школи в листопада 2015 року підписав документи про нібито отримання від бізнесмена комп'ютерного обладнання. Директор, як розпорядник грошей, все одно незаконно перерахував на рахунок підприємця 180 000 гривень.

"Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за службове підроблення, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ", - повідомляє прес-служба поліції

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще