Сьогодні під час виступу у Раді прем'єр-міністра Арсенія Яценюка зі звітом про роботу уряду за минулий рік нардепи влаштували бійку, пише Громадське.

Нагадаємо, депутат Олег Барна від партії "БПП "Солідарність" вручив прем'єру букет троянд і спробував силою відтягнути його від парламентської трибуни, схопивши Яценюка між ніг.

Користувачі соцмереж не залишили без уваги цю курйозну ситуацію і вже заполонили інтернет фотожаб.

Після цього інциденту Олега Барну виключили із фракції Блоку Петра Порошенка.

Читайте також: Депутати побилися під час промови Яценюка (фото, відео)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Хай вчинить як мужик", - заявив Олег Барна, і відшмагав прем'єра по щоках букетом ...Ні, панове, що не кажіть, тут не політика, тут щось глибоко особисте...", - коментують користувачі Facebook.

"Шкода Байден рано поїхав - таке шоу пропустив", "Слабенько. І з ноги нікого не пере..бали і пляшкою по голові не відх...ячили", - пишуть інші юзери у соцмережах.