Злісні крадії орудували у селищі Бабаї Харківської області. Матір разом зі своїм сином вкрали з кафе речі не першої необхідності, через що заробили собі великі неприємності.

Про це повідомляє "Харківський Дозор".

Молодий хлопець, якому усього 19 років, перебував у п'яному стані та вирішив знайти принад життя у місцевому кафе. Уночі він заліз до розважального закладу та виніс звідти усе, що міг. Особливу увагу хлопець приділив алкогольним напоям, цигаркам та їжі.

Усю поляну хлопчина передав своїй 36-річній матері, яка з радістю прийняла дарунок. Сім'я, судячи зі всього, вирішила разом спожити вкрадене та відсвяткувати вдалу на перший погляд справу.

Але невдовзі до мешканців Харківщини завітали копи. Вони заарештували сина, а також матір як співучасницю. Вкрадене майно потягнуло на велику суму, тому порушникам загрожує до шести років у в'язниці. Правоохоронці продовжують розслідувати справу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Харків'янам заборонять жебракувати

Дивні пограбування не є рідкістю для Харківщини. Нещодавно чоловік вкрав з магазину елітний коньяк, щоб віддати його другу за програний спір. На купівлю напою він просто не мав грошей.