Жителі окупованого Донецька міняють одяг на консерви та крупи. Готові розпрощатися із речами за дитячі підгузки, сіль та цукор. Також вони почали заздалегідь готуватися до Нового року. Пропонують сукні та взуття в обмін на консервовані кукурудзу, горошок та новорічні іграшки. Для цього створили спеціальну спільноту в соцмережах "Давай мінятися. Донецьк Макіївка".

Ольга Петровська пропонує вечірню сукню кольору "молочний шоколад".

"Міняю на побутову хімію, чай (не в пакетиках), каву, цукор, памперси", - пише.

А Катерина Ягодкіна пропонує новорічні іграшки на ялинку. Взамін просить рис та гречку.

Уляна Оболенська виставила цілий список речей – піджак, дві футболки, теплу сукню та сарафан. Каже, що стан речей нормальний.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Читайте також: Луганськ обклеюють проукраїнськими листівками (фото)

"Одна річ – одна банка оливок чи по банці кукурудзи та горошку. Пролетарський район", - пише умови обміну.

Юлії Коноваловій з Калінінського району Донецьку потрібні рибні консерви, тушонка та домашня консервація. За них жінка віддає чоловічі сорочки, капці, ремені та навушники.

Любов Микуліна міняє замшеві модельні туфлі на високих підборах. Хоче дитячі іграшки для хлопчика, якому 0-6 місяців. Уточнює, що розгляне пропозиції із гральним килимком та розвиваючими іграшками.

Ларису Подарову цікавить тільки сіль та гречка. За них пропонує чоловічі плавки в ідеальному стані та ароманабір із свічками фірми "Оріфлейм".