На Сумщині чоловік, який напередодні прибув із зони АТО, підірвався на гранаті.

Про це повідомляють в поліції Сумської області.

"Подія сталася в місті Охтирка. Загинув 42-річний місцевий житель, який нещодавно приїхав із зони проведення АТО у відпустку. Поліція розглядає дві версії: самогубство або необережне поводження з боєприпасами", - сказано в повідомленні.

Сьогодні вранці, 26 грудня до чергової частини Охтирського відділу поліції надійшов сигнал від жителів вулиці Павлова. Вони почули на городі сусідів звук вибуху, прибігши на який, побачили на землі закривавленого чоловіка.

"Чоловік був мертвий, його тіло мало множинні осколкові поранення, характерні для вибуху боєприпасу. На підтвердження цього неподалік від загиблого лежали чека і уламки гранти, а в землі виднілася воронка від вибуху", - уточнюють у відомстві.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: СБУ затримала диверсанта з дев'ятьма кілограмами вибухівки (фото)

За словами родичів бійця, тиждень тому він приїхав з фронту. Весь цей час вживав спиртне. Гранату у чоловіка бачили, але той запевняв, що вона навчальна.

Нагадаємо, сьогодні в столиці, в результаті вибуху біля житлового будинку загинув 43-річний чоловік.