В ніч на сьогодні, 27 грудня, учасники блокади Криму затримали автобус із великою кількістю боєприпасів, повідомляють активісти громадської блокади Криму на своїй сторінці у Фейсбук.

При огляді мікроавтобуса Mersedes Sprinter на блокпості Чонгар активісти вилучили велику сумку з гранатами. Повідомляється, що водій неодноразово проїздив через цей блок пункт, однак кожного разу відмовляв у здійсненні огляду автівки. Активісти пишуть, що злочинець їхав із Донецької область в Крим.

Читати також: Контрабанду в Крим переправляють кораблі з Одеси – Іслямов

На місце події було викликано поліцію та бійців батальйону Херсон. Під час проведення огляду місце знахідки було позначено захисною смужкою, через підозру про мінування.

Повідомляється, що водієві вже висунуто підозри про причетність до сепаратизму.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Про точну кількість вилучених гранат не повідомляється.

Нагадаємо, нещодавно один із лідерів громадської блокади Криму Іслямов Леонів повідомив, що Туреччина повністю підтримала дії активістів щодо блокади півострова. Відомо, що учасникам блокади пообіцяли передати військові комплекти форми вже до кінця тижня.