Російські правозахисники з'ясували, що українського режисера Олега Сенцова привезли до Якутії 17 березня. Про це розповіла член Громадської наглядової комісії Челябінської області РФ Тетяна Щур. Вона розповіла, що громадські активісти та правозахисники Сибіру і Уралу допомагали в пошуці, тому що Сенцова етапували з Челябінська ще в ніч з 6-го на 7 березня. Остаточну версію, де Сенцов, озвучив якутський журналіст Михайло Романов.

"Міститься в СІЗО-1 Якутська за адресою: р.Якутськ, мікрорайон Марха, вул. Якова Петерса", - розповіла Щур, повідомляє Укрінформ.

Нещодавно російська журналістка Яна Гончарова опублікувала лист Олега Сенцова, яке він написав їй ще в Челябінському СІЗО. Тоді режисер написав, що відчуває себе добре і його тримають під наглядом і поділився своїм аналізом тексту Біблії.

Читайте також: Уже два тижні невідомо де Сенцов - правозахисники

Нагадаємо, що 25 серпня 2015 року Олега Сенцова і Олександра Кольченко вирок в колонії суворого режиму. Сенцов отримав 20 років, а Кольченко - 10 років. Російські правозахисники назвали їх політичними в'язнями.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще